elektronikus cégalapítás

Az egyszerűsített cégeljárás menete:

Attól függetlenül, hogy a cégbírósági eljárás elektronikus formában történik, szükség van az okiratot szerkesztő ügyvéddel való személyes találkozásra, mégpedig azért, mert az okiratszerkesztéssel alapvetően együtt jár a választott társasági formát (Kft, Bt, Kkt, Rt) érintő jogszabályokról való jogi kioktatás, továbbá az okiratok ügyvéd általi ellenjegyzés miatt is szükség van a személyes jelenlétre.

Az okiratok aláírásánál valamennyi tagnak személyesen meg kell jelennie az ügyvédi irodában. 

Azonban az eljárás megkönnyítése és gyorsítása érdekében Önnek lehetősége van még az eljárás megindítása előtt kollégámmal a kapcsolatot felvenni. Írjon egy e-mailt ( piegelnedr@jog-asz.eu ) vagy hívja fel kollégámat a (06702/651-402) telefonszámon hétfőtől péntekig 9 és 18 óra között, majd adja meg e-mail címét és elérhetőségeit. Ezek után küldünk Önnek egy adatlapot, amelyben megadhatja az alapítani kívánt társaság legfontosabb adatait.

A dokumentum visszaküldése kittöltése után Kollégám időpontot egyeztet Önnel.

Továbbiakban lehetősége van a társaság főtevékenységének és további tevékenységi köreinek a megválasztására, ennek megkönnyítése érdekében használhatja az on-line letölthető TEÁOR listánkat.

 

Kapcsolódó dokumentum: